Menu

Referenties.

Omdat we in ons interieur van de woonkamer een stukje sfeer en gezelligheid misten, hebben we advies gevraagd bij Lily-Anne Straus. Door haar kijk en nieuw ontwerp heeft zij een compleet ander gevoel aan onze ruimte gegeven. Een mahonie houten kast, als dierbaar erfstuk, was het uitgangspunt. Met een andere kleur op de muren, wat nieuwe meubels, een wollen vloerkleed en een verlichtingsplan wist Lily-Anne een warme sfeer te creëren met de juiste materialen. Voor ons was het een zeer prettige samenwerking, waarbij onze wensen steeds werden gerespecteerd, met een resultaat waar wij erg blij mee zijn. Het is een stijl geworden die bij ons past, en we hadden dit zelf niet kunnen bedenken. Lily-Anne nogmaals bedankt.
Nan en Martin Castelijns

Met hulp van lily-Anne Straus is mijn kantoorkamer, gelegen aan de loggia omgetoverd tot een sfeervolle moderne kamer, waar ik geniet van mijn ontbijt met krant in het volle daglicht. Een ronde saarinen tafel en 3 eames stoeltjes en rond tapijt, Muren een tint, en bloemen, maken het af.  Lily-Anne denkt mee met de klant en stuurt op een prettige manier. Zij heeft meteen het overzicht wat er moet gebeuren. Voor het volgende project vraag ik haar weer.
Josť Retera

Lily-Anne heeft ons nieuwe appartement volledig van top tot teen ingericht en het is schitterend geworden. Het was erg leuk om dit afgelopen jaar vanuit USA met haar samen te werken, ze is heel zelfstandig en efficient en heeft goede smaak en inzicht wat wel of niet kan.  All in all was het een fijne belevenis. Dank je wel Lily-Anne!
Karien Germain

interieuradvies

Bij mij bent u aan het juiste adres voor een deskundig advies op maat.
Ik leg mij voornamelijk toe op:

  • Interieurontwerp
  • Inrichting van woonruimtes
  • Kleuradvies
  • Restyling van bestaande ruimtes
  • Mondeling advies per dagdeel
  • Begeleiding en advies bij aankoop van meubels
stijl & visie werkwijze

volg Lily-Anne Straus

Wilt u weten wat mij inspireert of welke projecten door mij gerealiseerd worden?
Volg mij op Instagram en blijf op de hoogte!